Perbezaan penglihatan rohani dan perspektif

Adakah anda tahu perbezaan antara penglihatan rohani dan perspektif? Sejak fakta

 

juga sama, tetapi mengelirukan, kerana penglihatan rohani dan perspektif adalah sesuatu yang berbeza, recap mari supaya dapat tegas memberitahu perbezaan.

 

dan penglihatan rohani untuk penglihatan rohani

 

Pertama, tetapi telah diterangkan berulang kali dalam laman web ini, kami akan menjelaskan sekali lagi. Oleh

 

wawasan psikik dan rohani, dunia tidak boleh dilihat terutamanya dalam otak psikik yang menonjolkan dan menggambarkan, dipanggil pakar penglihatan rohani untuk memberitahu apa yang terpancar di sana pada Soalan .

 

Secara khusus, mencerminkan semangat penjaga bagi rundingan ini, ia seolah-olah terdapat banyak yang menerima mesej yang berpunca dari sana. Psikik yang melakukan kamu menyampaikan amanat yang diterima daripada semangat penjaga.

 

semangat penjaga untuk mempunyai semua orang, tetapi kita memadamkan mesej untuk membimbing masa depan rakyatnya kepada yang lebih baik, kita tidak psikik, kerana anda tidak boleh menerima mesej secara langsung, psikik anda menerima mesej minta penilaian litchi itu sendiri.

 

ia dengan, contohnya, dalam perasaan benar dan fikiran niat lelaki itu, anda boleh mendapatkan maklumat yang tidak muncul pada asalnya.

 

adalah perspektif yang

 

penglihatan rohani, seperti perasaan mesej dan niat pihak yang satu lagi daripada roh-roh penjaga, manakala daya melihat yang tidak kelihatan, menjadi subjek perspektif adalah apa yang asalnya akan muncul, fizikal ia adalah sesuatu.

 

sebagai contoh, kerana beliau jauh dalam hubungan jarak jauh adalah, dalam beberapa bentuk yang sebenarnya masa ini, tetapi anda boleh melihat ia diletakkan di dalam rapat, tidak boleh dilihat kerana anda adalah jauh.

 

dengan cara ini, tidak boleh dilihat jauh, yang dipanggil perspektif kuasa untuk melihat apa yang tidak boleh dilihat sebagai telah disekat oleh sesuatu. Atau, anda mungkin mahu atau memanggil seperti tontonan jauh, melihat jauh, kewaskitaan.

 

ialah orang yang jauh, tetapi bila dan di mana tingkah laku itu seperti yang dilihat dari luar apa yang kematian yang dapat dilihat, seperti dalam bidang psikologi dan fikirannya pada masa itu, tidak kelihatan tidak dapat dilihat dengan mata tidak ada.

 

Ini adalah perbezaan antara wawasan rohani anggaran dan perspektif.

 

jika digunakan dengan betul penglihatan rohani dan perspektif Sejak penglihatan rohani

 

dan perspektif kapasiti yang sama sekali berbeza, bergantung kepada psikik, ada orang yang hanya boleh perspektif dengan orang yang hanya boleh menjadi penglihatan rohani. bukan manusia jika masalah yang boleh menjadi kedua-dua penglihatan rohani dan perspektif, tetapi jika terdapat hanya satu atau yang lain daripada psikik, tidak pergi dan tidak membezakan mengikut masalah.

 

sebagai dihuraikan, keadaan seperti dia dan objek yang jauh, apabila dilihat dari luar, jika anda mahu melihat perkara yang sebenar, seperti juga dapat dilihat pada anda sendiri jika anda pergi dalam perspektif situ, fikirannya seperti niat sebenar, yang dalam, mari kita pilih penilaian penglihatan rohani Jika anda ingin mengetahui perkara-perkara yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar.

 

penglihatan rohani kadang-kadang menyimpang

 

Jika ragu-ragu atau pandangan rohani atau perspektif, tetapi anda mungkin mahu atau tidak anda perlu saya Tazunere psikik asal yang kedua-duanya boleh, perkara yang dipanggil penglihatan rohani, keserasian perundingan dan panjang gelombang sebagai psikik dalam beberapa, terdapat perbezaan individu dalam video yang akan dipaparkan di dalam otak, ada juga Utsushidase yang indah tidak kes itu. Jika anda menentukan

 

sebanyak mungkin memukul semangat yang tinggi penilaian penglihatan kebarangkalian, anda juga perlu mengambil kira keserasian keupayaan psikik serta anda sendiri. Thing "kerana ia adalah kedua-dua penglihatan rohani dan perspektif, Tidak, jika anda cuba untuk meminta guru ●● yang"

 

juga berfikir bahawa, paling teruk adalah ●● guru dan keserasian anda, keputusan penilaian penglihatan Roh boleh dipercayai ia tidak menjadi.

 

jika, ia juga penting untuk mencari seorang guru mencari keserasian dan panjang gelombang sebagai bukan sahaja wawasan rohani.