Arsyeja p?r t? rekomanduar shpirtrat telefoni hamendje par? Appraisal (vler?simi i telefonit)

Duke folur p?r ekspert vizion shpirt?ror, vizitoi origjinale psikike, por ka nj? imazh t? asaj q? ?sht? b?r? n? nj? atmosfer? solemne e shtjellat tension, kjo nuk ?sht? gjithmon? rasti n? praktik?.

 

mbi telefon me psikologji dhe na fallxhore me m?suesin e litchi vler?simit ?sht? edhe nj? shum?. N? qoft? se ju p?rdorni nj? sh?rbim i quajtur

 

telefon fall, ?sht? e mundur p?r t? marr? nj? t? ndjehen t? lir? p?r t? kontaktoni m?suesin e psikologji t? cil?t jan? t? regjistruar n? telefonit faqe fall, ju mund t? merrni nj? vizion vler?sim shpirt?ror t? telefonit.

 

vendin e par? gj? vizion shpirt?ror edhe n? vende larg nga t? quajtur, sepse di?ka q? mund t? jet? n? qoft? se ata kan? aft?sin? p?r t? projektuar ato q? nuk paraqiten n? mendjen e psikike.

 

arsye p?r t? rekomanduar nj? telefonat? fall me vler?simin vizion shpirt?ror Shumica e p?rfitimet e p?rdorimit

 

telefonike fall ?sht? p?r shkak se cil?sia e psikologji jan? t? nivelit t? kolateralit t? sigurt apo m? shum?.

 

n? k?t? faqe, por ne e rekomandojm? vendin e telefonike fatit q? vernis, psikike apo fallxhore q? jan? regjistruar n? vernis thyen p?rmes nj? norm? t? kaloj? prej 3% ose m? pak t? audicionit, sepse ajo ?sht? vet?m e njer?zve t? lart? aft?sin?, Kjo abuzimet m? t? mir? se sa t? k?rkoj? litchi n? psikologji q? nuk e din? se ku dikush ?sht? n?.

 

P?rve? k?saj, ekziston edhe nj? mund?si q? nj? p?rzierje e njer?zve, t? tilla si fraudsters n? personin q? pretendojn? t? jen? psikologji dhe tellers pasuri.

 

p?rdorur diskursin e leximit t? till? me q?llim t? keq t? ftoht?, lejohet t? besimit konsultimi-s?, ekziston edhe rreziku q? ose t? shes? aksionet nj? alternativ? m? t? shtrenjt?.

 

edhe t? tjera, p?rfituan n? gjendjen psikologjike q? d?shp?ruar nga konsultimi-s?, nga t? ?uan n? m?nyr? q? t? mos anim m? tej vendimin ankthi normale, nd?rrim pik?pamjesh, ose, edhe jo zero psikologji me q?llim t? keq t? p?rpiqet t? kontrollit t? mendjes Ky realitet ?sht?.

 

kjo pik?, sepse nuk ?sht? ekzaminimi n?se faqja telefonike fall, si? e p?rmenda m? par?, psikike e till? me q?llim t? keq ?sht? n? dispozicion n? leht?si ka nj? mekaniz?m q? t? eliminohen.

 

n? aspektin e marr?dh?nieve t? nd?rtimit t? besimit me psikike, nuk e mohon se pak ka nj? minut? ball? p?r ball? vler?sim, n? qoft? se ju keni goditur nj? q?llim t? keq psikike n? ball? p?r ball? vler?simin, ajo mund t? rezultoj? n? t? bindur m? fort sepse, n? qoft? se vizioni vler?simit shpirt?ror ?sht? i pari, s? pari duket se ?sht? mir? t? dihet vizion shpirt?ror duket si n? nj? vler?sim telefonike.