Dallimi n? mes t? vizionit shpirt?ror dhe kanalizimin

A e dini dallimin n? mes t? vizionit shpirt?ror dhe kanalizimin?

 

dy tentojn? t? keqkuptojn?, sepse ajo ?sht? nj? q? ?sht? shum? e ngjashme. Le t? radhitje shkurtimisht k?tu.

 

?sht? nj? vizion shpirt?ror

 

Cili ?sht? vizioni shpirt?ror. Shum? her? n? k?t? faqe gjithashtu p?rshkruan, por vizioni psikike dhe shpirt?rore reflekton imazhin n? mendjen e tyre, ?sht? nj? teknologji q? shikimin e bot?s q? nuk mund t? shihet. Si rezultat, merr nj? mesazh nga fryma kujdestarit, ju mund t? thoni fjal?.

 

shpirtrat Guardian, ata q? jan? p?r t? gjith?, ?sht? prania e cila do t? mbroj? jet?n e popullit t? saj. Ajo ?sht? prania e cila do t? l?shoj? nj? paralajm?rim kur jeni duke u p?rpjekur Susumo drejtim t? gabuar, por nuk ka frym?zim dhe psikike na njer?zit e zakonsh?m nuk do t? jet? n? gjendje t? marrin mesazhin. T'ju them q? ju t? merrni at? n? vend ?sht? nj? pik?pamje shpirt?rore, ?sht? nj? psikike. vizion shpirt?ror

 

, n? var?si t? gjat?si vale dhe pajtueshm?rin? e personit psikike konsultimit, nuk ?sht? e pabarabart? (dallimet individuale) n? video p?r t? shfaqur, ka qen? se nuk mund t? shfaqet n? t? qart?. compatibility

 

?sht? e mir?, por ka t? mund t? jet? nj? psikike t? aft?sis?, k?shtu q? ju p?rndryshe mund t? vij? jasht?, p?r rast emergjence, n? nj? kuptim, t? tilla si mjek?t e familjes, shpirtrat e mir? compatibility ajo gjithashtu do t? jet? e mir? p?r t? mbajtur t? gjetur aft?sin? p?r personin.

 

syt? e personit q? i ishte shfaqur para ?sht?: "A nuk shpirtin binjak", "A do t? thot?, ky person ?sht? shoku i shpirti im?" nga koha q? kam menduar si, duhet t? kishte nj? pajtueshm?rin? mir? me psikike n? do t? humbas? shansin.

 

dhe kanalizimin

 

Nga ana tjet?r, kanalizimi n? m?nyr? q? t? p?rputhen me frekuenc?n e radios, duke marr? kontakt me bot?n q? nuk duket q? t? shkoj? me gjat?si vale e personit dhe energji, val?, ajo ?sht? nj? teknologji e komunikimit.

 

p?rpara p?r t? marr? kontakt, p?r shembull, ?sht? vet? m? t? lart? (veten lart?-dimensionale).

 

kjo ?sht? duke folur p?r veten lart? dimensionale, por do t? jet? nj? p?rfaq?sim t? v?shtir?, un? mendoj se ?sht? e leht? p?r t? kuptuar n?se ?sht? e mundur t? konsiderohet e shkurt?r t? tij tone bukur.

 

disa arsye un? nuk e di pun?n dhe dashurin? ?sht? gjithashtu nj? form? t? lart? t? ardhurat ai donte shtetin, vet e tyre kur ju jeni t? hyjn? at? ciklin e virtytsh?m, t? tilla si shkojn? mir? edhe duke b?r?, ajo ?sht? vet? e lart?.

 

Higher Self ?sht? duke u marr? n? pyetje ?sht? n? n?nnd?rgjegjesh?m e njer?zve, se ju t? gjeni at? lloj mesazhi apo shtyll? drejtuese nga koha tuaj ?sht? ton i mir? duke hyr? atje.

 

P?rve? k?saj, ju ose gjithashtu referohet si kanalizimin qasje n? t? dh?nat Akashic. rekord

 

Akashic dhe ?sht?, informacioni dhe emocionet e t? gjitha llojeve q? nga fillimi i organizmave Universit, kujtes?s dhe ka qen? nj? vend q? ka qen? i regjistruar (jo nj? vend fizik p?r t? v?rtet?), t? tilla si bibliotek? n? Internet re Duke marr? parasysh se ai supozohet do t? jet? m? e leht? p?r t? imazhit.

 

n? ket? qasje n?, jeta e kaluara dhe shpirti i njeriut t? jet? i shqet?suar n? lidhje me, mision, ju do t? jet? n? gjendje p?r t? hyr? n? nj? shum?llojshm?ri t? informacionit, t? tilla si fati.

 

e na tha p?r t? shkarkuar informacionin e nevojsh?m p?r ju nga rekord Akashic duke kanalizuar channelers d?shir? dhe psikologji.

 

Duhet t? theksohet se, q? nga klasifikimi n? pun? ?sht? shum? e paqart?, edhe pse jo domosdoshm?risht duke pretenduar channeler, k?shilltar shpirt?ror dhe psikologji, ju mund t? jet? kanalizuar njer?z t? cil?t jan? duke pretenduar nj? fallxhore. _
kjo ?sht? duke folur p?r veten lart? dimensionale, por do t? jet? nj? p?rfaq?sim t? v?shtir?, un? mendoj se ?sht? e leht? p?r t? kuptuar n?se ?sht? e mundur t? konsiderohet e shkurt?r t? tij tone bukur.

 

disa arsye un? nuk e di pun?n dhe dashurin? ?sht? gjithashtu nj? form? t? lart? t? ardhurat ai donte shtetin, vet e tyre kur ju jeni t? hyjn? at? ciklin e virtytsh?m, t? tilla si shkojn? mir? edhe duke b?r?, ajo ?sht? vet? e lart?.

 

Higher Self ?sht? duke u marr? n? pyetje ?sht? n? n?nnd?rgjegjesh?m e njer?zve, se ju t? gjeni at? lloj mesazhi apo shtyll? drejtuese nga koha tuaj ?sht? ton i mir? duke hyr? atje.

 

P?rve? k?saj, ju ose gjithashtu referohet si kanalizimin qasje n? t? dh?nat Akashic. rekord

 

Akashic dhe ?sht?, informacioni dhe emocionet e t? gjitha llojeve q? nga fillimi i organizmave Universit, kujtes?s dhe ka qen? nj? vend q? ka qen? i regjistruar (jo nj? vend fizik p?r t? v?rtet?), t? tilla si bibliotek? n? Internet re Duke marr? parasysh se ai supozohet do t? jet? m? e leht? p?r t? imazhit.

 

n? ket? qasje n?, jeta e kaluara dhe shpirti i njeriut t? jet? i shqet?suar n? lidhje me, mision, ju do t? jet? n? gjendje p?r t? hyr? n? nj? shum?llojshm?ri t? informacionit, t? tilla si fati.

 

e na tha p?r t? shkarkuar informacionin e nevojsh?m p?r ju nga rekord Akashic duke kanalizuar channelers d?shir? dhe psikologji.

 

Duhet t? theksohet se, q? nga klasifikimi n? pun? ?sht? shum? e paqart?, edhe pse jo domosdoshm?risht duke pretenduar channeler, k?shilltar shpirt?ror dhe psikologji, ju mund t? jet? kanalizuar njer?z t? cil?t jan? duke pretenduar nj? fallxhore. _
kjo ?sht? duke folur p?r veten lart? dimensionale, por do t? jet? nj? p?rfaq?sim t? v?shtir?, un? mendoj se ?sht? e leht? p?r t? kuptuar n?se ?sht? e mundur t? konsiderohet e shkurt?r t? tij tone bukur.

 

disa arsye un? nuk e di pun?n dhe dashurin? ?sht? gjithashtu nj? form? t? lart? t? ardhurat ai donte shtetin, vet e tyre kur ju jeni t? hyjn? at? ciklin e virtytsh?m, t? tilla si shkojn? mir? edhe duke b?r?, ajo ?sht? vet? e lart?.

 

Higher Self ?sht? duke u marr? n? pyetje ?sht? n? n?nnd?rgjegjesh?m e njer?zve, se ju t? gjeni at? lloj mesazhi apo shtyll? drejtuese nga koha tuaj ?sht? ton i mir? duke hyr? atje.

 

P?rve? k?saj, ju ose gjithashtu referohet si kanalizimin qasje n? t? dh?nat Akashic. rekord

 

Akashic dhe ?sht?, informacioni dhe emocionet e t? gjitha llojeve q? nga fillimi i organizmave Universit, kujtes?s dhe ka qen? nj? vend q? ka qen? i regjistruar (jo nj? vend fizik p?r t? v?rtet?), t? tilla si bibliotek? n? Internet re Duke marr? parasysh se ai supozohet do t? jet? m? e leht? p?r t? imazhit.

 

n? ket? qasje n?, jeta e kaluara dhe shpirti i njeriut t? jet? i shqet?suar n? lidhje me, mision, ju do t? jet? n? gjendje p?r t? hyr? n? nj? shum?llojshm?ri t? informacionit, t? tilla si fati.

 

e na tha p?r t? shkarkuar informacionin e nevojsh?m p?r ju nga rekord Akashic duke kanalizuar channelers d?shir? dhe psikologji.

 

Duhet t? theksohet se, q? nga klasifikimi n? pun? ?sht? shum? e paqart?, edhe pse jo domosdoshm?risht duke pretenduar channeler, k?shilltar shpirt?ror dhe psikologji, ju mund t? jet? kanalizuar njer?z t? cil?t jan? duke pretenduar nj? fallxhore. 0D_ Higher Self ?sht? duke u marr? n? pyetje ?sht? n? n?nnd?rgjegjesh?m e njer?zve, se ju t? gjeni at? lloj mesazhi apo shtyll? drejtuese nga koha tuaj ?sht? ton i mir? duke hyr? atje.

 

P?rve? k?saj, ju ose gjithashtu referohet si kanalizimin qasje n? t? dh?nat Akashic. rekord

 

Akashic dhe ?sht?, informacioni dhe emocionet e t? gjitha llojeve q? nga fillimi i organizmave Universit, kujtes?s dhe ka qen? nj? vend q? ka qen? i regjistruar (jo nj? vend fizik p?r t? v?rtet?), t? tilla si bibliotek? n? Internet re Duke marr? parasysh se ai supozohet do t? jet? m? e leht? p?r t? imazhit.

 

n? ket? qasje n?, jeta e kaluara dhe shpirti i njeriut t? jet? i shqet?suar n? lidhje me, mision, ju do t? jet? n? gjendje p?r t? hyr? n? nj? shum?llojshm?ri t? informacionit, t? tilla si fati.

 

e na tha p?r t? shkarkuar informacionin e nevojsh?m p?r ju nga rekord Akashic duke kanalizuar channelers d?shir? dhe psikologji.

 

Duhet t? theksohet se, q? nga klasifikimi n? pun? ?sht? shum? e paqart?, edhe pse jo domosdoshm?risht duke pretenduar channeler, k?shilltar shpirt?ror dhe psikologji, ju mund t? jet? kanalizuar njer?z t? cil?t jan? duke pretenduar nj? fallxhore. 0D_ Higher Self ?sht? duke u marr? n? pyetje ?sht? n? n?nnd?rgjegjesh?m e njer?zve, se ju t? gjeni at? lloj mesazhi apo shtyll? drejtuese nga koha tuaj ?sht? ton i mir? duke hyr? atje.

 

P?rve? k?saj, ju ose gjithashtu referohet si kanalizimin qasje n? t? dh?nat Akashic. rekord

 

Akashic dhe ?sht?, informacioni dhe emocionet e t? gjitha llojeve q? nga fillimi i organizmave Universit, kujtes?s dhe ka qen? nj? vend q? ka qen? i regjistruar (jo nj? vend fizik p?r t? v?rtet?), t? tilla si bibliotek? n? Internet re Duke marr? parasysh se ai supozohet do t? jet? m? e leht? p?r t? imazhit.

 

n? ket? qasje n?, jeta e kaluara dhe shpirti i njeriut t? jet? i shqet?suar n? lidhje me, mision, ju do t? jet? n? gjendje p?r t? hyr? n? nj? shum?llojshm?ri t? informacionit, t? tilla si fati.

 

e na tha p?r t? shkarkuar informacionin e nevojsh?m p?r ju nga rekord Akashic duke kanalizuar channelers d?shir? dhe psikologji.

 

Duhet t? theksohet se, q? nga klasifikimi n? pun? ?sht? shum? e paqart?, edhe pse jo domosdoshm?risht duke pretenduar channeler, k?shilltar shpirt?ror dhe psikologji, ju mund t? jet? kanalizuar njer?z t? cil?t jan? duke pretenduar nj? fallxhore. 00D_
e na tha p?r t? shkarkuar informacionin e nevojsh?m p?r ju nga rekord Akashic duke kanalizuar channelers d?shir? dhe psikologji.

 

Duhet t? theksohet se, q? nga klasifikimi n? pun? ?sht? shum? e paqart?, edhe pse jo domosdoshm?risht duke pretenduar channeler, k?shilltar shpirt?ror dhe psikologji, ju mund t? jet? kanalizuar njer?z t? cil?t jan? duke pretenduar nj? fallxhore. 00D_
e na tha p?r t? shkarkuar informacionin e nevojsh?m p?r ju nga rekord Akashic duke kanalizuar channelers d?shir? dhe psikologji.

 

Duhet t? theksohet se, q? nga klasifikimi n? pun? ?sht? shum? e paqart?, edhe pse jo domosdoshm?risht duke pretenduar channeler, k?shilltar shpirt?ror dhe psikologji, ju mund t? jet? kanalizuar njer?z t? cil?t jan? duke pretenduar nj? fallxhore.