Vizioni shpirt?rore | shihet at? dhe metodat, pamjen, tiparet e personit i cili mund vizion shpirt?ror

Vizioni shpirt?rore dhe vizion shpirt?ror, reflekton imazhin n? mendjen e psikike, thuhet se akti i shikimit t? bot?s q? nuk mund t? shihet. ?sht? vizioni vler?simi shpirt?rore p?rcjell? video projektuar dhe mesazhin atje n? fjal?.

 

Si p?r t? par? vizionin shpirt?ror

paraqitja e vizionit shpirt?ror ka n? ?do person, por n? shum? raste, p?r shembull, t? b?het nj? gjysm? sy ose t? mbyll? syt? e tyre, video dhe imazh n? an?n e pasme e qepall? Utsushidasu-s? ?sht? e zakonshme. Apo ajo ka hyr? n? informacionin e sh?ndosh? nga nj? person, edhe n?se nuk e mbyllni syt? disa njer?z mund t? vizionit shpirt?ror.

 

t? shihet n? nj? vegim shpirt?ror, e cila mund t? shihet Duke par? gj?rat n?

pik?pamje shpirt?rore ?sht? tipike alkoolike Guardian.

 

t? gjith? njer?zit kan? th?n? se ka frym? kujdestar, shpirti kujdestar fjal? p?r fjal?, ?sht? fryma e m?nyr? p?r t? mbrojtur ju, ai ka l?shuar nj? mesazh q? t? ?on n? m? t? mir? se sa jeta.

 

gjithashtu mund t? p?rfshihen n? vizionin shpirt?ror t'i komunikohet personit t? konsultimit p?r t? marr? mesazhin (apo referuar edhe si dialog shpirt?rore roje).

 

ne q? jemi edhe keqkuptimi, por kjo ?sht? nj? gj? mjaft t? ndryshme p?r t? b?r? me frym?zim t? fort? t? tilla si "shpirti mund t? shihet", "fantazm? mund t? shohin." Kur ajo p?rve?

 

frym?rat Guardian, t? kaluar?n dhe t? ardhmen, jet? t? kaluar (jet? t? kaluar) Disa njer?z shikojn? dhe si.

 

gjithashtu p?rdorin nj? teknik? t? quajtur Kanalizimi, ka edhe nj? teknologji q? t? ?on n? t? dh?nat Akashic dhe vet? m? t? lart?.
The
kanalizimin, n? m?nyr? q? t? p?rputhen me kanal, ?sht? akti i gj?rave s? bashku, t? tilla si nj? frekuenc?-val?. rekord

 

Akashic dhe, gj?rat q? jan? n? t? tilla si muzeu-bibliotek? n? t? kaluar?n, t? pranish?m dhe t? ardhmen e t? gjith? t? pranishm?ve n? gjith? universin ?sht? regjistruar (syri natyrisht, jo t? dukshme me sy t? lir?), gjinis? s? kund?rt q? t? jen? t? brengosur p?r nga atje e kaluara ose aktuale, apo shikimin t? ardhmen, ju mund t? t?rhiqet nga t? dh?nat, t? tilla si tani e ndjenjave.

 

Vetja m? t? lart?, por do t? thot? q? t? lart?-dimensionale vet? fjal? p?r fjal?, dhe thon? se nj? pak m? e leht? p?r t? kuptuar, un? mendoj se ju do t? mendoni p?r kur ajo ?sht? gjendje m? t? mir?. Kur

 

shkojn? mir? edhe n? qoft? se ajo q? ju, t? tilla si pun? dhe dashuri ?sht? plot?sisht i suksessh?m, ?sht? e tij n? koh?n e shtetit pamposhtur.

 

sepse vet? m? t? lart? nuk do t? ket? njeri, nga pik?pamja Shpirtit (kanalizimin), t? ?on n? vet? m? t? lart?, ose ju mund t? merrni mesazhe dhe k?shilla nga vet? t? lart?-dimensionale.

 

dhe mesazhe nga kujdestari m?nyr? frym?-view, t? dh?nat Akashic nga kanalizimin De, merr nj? mesazh nga Vet? Lart?, etj, ?sht? vizioni i vler?simit shpirt?rore ?sht? p?r t? t? treguar at? p?r pyetjen.

 

karakteristik? e njer?zve q? mund t? vizionit shpirt?ror N?se kjo ?sht? vizioni

shpirt?rore, por ka edhe mendimi se ?sht? e r?nd?sishme lindur psikike lindur me, ekziston edhe mendimi se n? m?nyr? q? ajo ?sht? vizioni shpirt?ror n? trajnimin fituar.

 

Ka edhe dy t? mendimit, por shumica opinioni q? do t? jet? n? gjendje t? jet? n? p?rpjekje p?r t? fituar qoft? se ?do gj?.

 

Sigurisht, shaman apo prift, t? tilla si Utah dhe itaconate, m? tep?r nga njer?zit q? kan? lindur dhe rritur n? nj? familje t? psikologji ?sht? shpesh frym?zim ?sht? e fort?, por ajo ?sht? e bekuar shpesh me aft?si t? lindur, jo domosdoshm?risht vet?m se ajo nuk ?sht? p?rcaktuar.

 

ka dallime individuale n? t? fort? p?r psikike dob?t, ose kan? vet?m njer?zit e tyre q? nuk e v?rejn? njer?zit q? t? vini re psikike, t? gjith? nuk do t? ket? m? shum? ose m? psikike.

 

N? krye t? k?saj, t? cil?t mund t? konsideroni vizion shpirt?ror n?se vijn? nga. (N? vend se nj? mund, t? prirur p?r t? t? jet? n? gjendje p?r t?)

 

? frym?zim kongjenitale ?sht? populli i fuqish?m

 

? psikologji t? familjes lindur dhe rritur njer?z

 

? ngarkuar me njer?z t? trajnimit t? fituara

 

? t? tilla si p?rvojat pran?-vdekjes (q? bredhin prag t? vdekjes n? nj? aksident ose s?mundje), t? pranoj? me bindje pa nj? ndjenj? e paragjykimit dhe dyshimit ndaj njer?zve

 

? bot?s shpirt?rore q? i veshur me frym?zim n? kufirin mund?sin? e di?kaje gjithashtu do t? prezantoj? t? tilla si ai person

 

njer?zit q? nuk mund t? jet? vizion shpirt?ror nga ana tjet?r, ndikon negativisht jetese vizion shpirt?ror mund.

 

? jeni n? ushqimet e p?rpunuara dhe aditiv?ve jan? duke marr? produktin vet?m

 

? gjithmon? vuajn? nga nj? lloj stresi

 

? ka vend natyror,

 

100% e cila ?sht? e lar? n? val?ve elektromagnetike, t? tilla si pajisje sht?piake shkeljet ?sht? pothuajse e pamundur se ajo ?sht? k?shtu, por ky faktor ka th?n? gjithashtu t? ndikoj? jo mir? p?r vizionin veta dhe psikike.
_x000 D_

p?r t? ?sht? si ajo ?sht? q? t? b?het metod? vizioni
shpirt?rore si? ?sht? vizioni shpirt?ror, p?r t? qet?suar shpirtin n? gjysm?n e nj? sy, t? tilla si leximi imazhin e pasme t? qepallave, ?sht? th?n? n? p?rgjith?si p?r metodat kan? Po ajo, por rruga p?r t? shkuar p?r shkak se ajo ?sht? ?do person, sepse beg gjeni dhe k?shtu t? m? thoni di?ka si nj? m?sues i besuar ?sht? m?nyra m? e mir?. N?se ka

 

psikologji t? tilla si njohje t? njohur, ju mund t? d?gjoni njer?zit.

 

gjithashtu nj? psikike i cili ?sht? duke b?r? vler?simin vizion shpirt?ror, jo vet?m q? vet? ka qen? aktiv si nj? lojtar, ose jan? angazhuar n? aktivitete p?r t? m?suar seminare dhe leksione, dhe m?nyr?n e vizionit shpirt?ror n? seminare, etj gj? ?sht?.

 

par?, t? lutem tregoni njer?zve nj? provuar, ?sht? q? t? filloj? nga fakti se p?rpiqen t? imitojn? rrug? thon?, ?sht? m?nyra m? e mir? n? m?nyr? q? ajo ?sht? vizioni shpirt?ror.

 

se pas vizionit shpirt?ror Thjesht sepse

vizion shpirt?ror, ?sht? akti i shikimit n? bot?n e shembull, t? referuara si Ganoderma p?r t'u par? e kaluar. Pra, n?se ka ndonj? problem, ju do t? duhet t? merren.

 

? sh?rimit (Ka shum? lloje t? sh?rimit)
? k?shillim shpirt?ror
? Korrigjimi val?
? Rregullimi aura
? ekzorciz?m
? Kiyoshirei
? pastrimit tok?s
? pastrimit nd?rtimi
- ose ekzorciz?m n?se z?vend?simi

 

shpirtrat e keqe e shpirtrave kujdestar kishte pushtuar, ose t? z?vend?soj? shpirtrat Guardian, ka edhe q? i kualifikuar, t? tilla si shkeputur nj? frym? q? Toritsui nd?rtesa ?sht? e nevojshme. Ndryshe edhe secili shkalla e v?shtir?sis?, ka edhe nj? i dob?t i mir? me psikologji.

 

n? qoft? se, n? qoft? se ju do t? pyesni shpirtrat par? mendimin e ekspert?ve, jo vet?m fuqin? p?r t? par? bot?n shpirt?rore, at?her? t? marr?veshjes, ajo ?sht? e rekomanduar q? ju t? zgjidhni nj? psikike ka nj? reputacion p?r trajtimin shpirt?rore.

 

Q & A nga bota e vizionit

shpirt?rore dhe shpirt ?sht? e padukshme p?r syrin, un? mendoj se un? dyshoj ka shum?. K?tu jan? futur n? Q & A format t? marr pyetjet m? t? shpeshta rreth vizionit shpirt?ror.

 

t? ardhmen edhe n? plan p?r t? shtuar n? ?do koh?.