Njer?zit e partnerit martes?s dhe fatin n? vizionin shpirt?ror dhe hamendje mund t? shihet? Hit?

Shumica e njer?zve e probleme p?r t? vizituar shpirt?rore vler?simi vizioni dhe fall ?sht? ajo p?r dashurin? dhe martes?n. Do t? ishte mir? t? them se m? shum? se 90%.

 

prej shum? n? mesin e tyre ?sht? ajo se "un? dua t? shoh njer?zit e partnerit t? martes?s dhe fatit", "Tani un? dua t? di n?se ai ?sht? nj? njeri i fatit" nga pik?pamja Shpirtit.

 

t? din? njer?zit e partnerit t? martes?s dhe fatin n? vizionin shpirt?ror dhe fall ?sht? e mundur

 

vizion shpirt?ror fallxhore me nj? aft?si psikike dhe shpirt?rore, t? marr? shpirtrat kujdestar dhe kontaktin e pal?s tjet?r, d?gjuar mesazhin, kjo ?sht? ajo q? tregon pyetje.

 

alkoolike Guardian jan? ata q? jan? p?r t? gjith?, kan? nj? rol p?r t? mbrojtur konsultimin rrug? e k?tij emri.

 

ose duke u p?rpjekur p?r t? martohet me njeriun e gabuar, kur njeriu para syve e cila ka t? ngjar? t? humbas n? fatin e personit, ?sht? prania q? do t'ju ?oj? n? t? ardhmen e duhur. N?se ?sht? e mundur t? sakt? t? marr? mesazhin nga

 

frym?n Guardian, fatin e popullit dhe t? ardhmen e martes?s, n? disa raste ju mund t? dini n? lidhje me ekzistenc?n e till? shoku i shpirtit dhe shpirtin binjak.

 

vizioni Megjithat? shpirt?rore si nj? largim Kokoroeyo, ajo nuk shihet domosdoshm?risht se njer?zit e partnerit t? martes?s dhe fatin Duke folur p?r n?se do t? merrni nj? mesazh nga t? shpirtrave kujdestar Si

 

, psikike apo fallxhore ?sht? imazhet jan? t? projektuara n? mendjen e tyre, ?sht? nj? m?nyr? e zakonshme p?r t? treguar se ?far? ?sht? reflektuar atje n? pyetjen .

 

por ajo q? aft?sia e imazhit do t? jet? n? fuqin? e psikike, edhe pse sado psikologji mir?fillt? me aft?sin?, p?r shkak t? p?rputhshm?ris? dhe gjat?si vale e konsultimi-s?, ju mund t? mos jet? n? gjendje t? imaged si? duhet .

 

(imazhi nuk ?sht? e mpreht?, t? tilla si t? mir?-Mie nr.) _ x000D_
ajo ?sht? b?r? domosdoshm?risht nga frym?rat e vler?simit vizual, n? vend se p?r shkak se ajo ?sht? e rreme psikike, edhe pse e v?rtet?, mund t? ndodh? shpesh gj? ?sht?.

 

vizioni shpirt?ror le ju e dini paraprakisht se kjo nuk ?sht? vet?m p?r t? goditur.

 

edhe si nj? vler?sim vizion shpirt?ror ishin goditur, nuk ka asnj? kuptim n? qoft? se ju nuk keni veshin e konsultimit t? cil?t me bindje t? d?gjuar

 

psikologji dhe fallxhor?ve, personi i fatit tuaj, partneri p?r martes? jo vet?m t? them, n? t? nj?jt?n koh?, ju do t? jet? m? jepni k?shilla p?r dy persona ?sht? i lidhur.

 

Megjithat?, nuk ka asnj? marr?dh?nie besimi me nj? m?sues q? ka vler?sim, n?se p?lqimi ose n?se rezultatet e vler?simit t? konsultimit q? nuk vepron p?r k?shilla si m?sues Ikazu, jo t? gatsh?m t? pranojn?, nuk goditur nga ajo q? do t? goditur fillimisht ajo do t? merrni.

 

nuk plot?sohen n? koh? ?sht? dashur t? takohet me njer?zit e fatit, kurr? nuk ?sht? e pazakont? tani rast se nuk ?sht? e lidhur p?r t? ?sht? dashur t? jet? i detyruar p?r t?.

 

sepse vizioni shpirt?ror ?sht? ajo q? nganj?her? vijn? off, ajo nuk ?sht? e pamundur edhe t? mos besojn? plot?sisht n? k?shillat e psikologji.

 

Kjo ?sht? arsyeja pse i lart? sa t? jet? e mundur psikike, t? gjejn? nj? hit mundsh?m psikike, mund t? shkaktoj? besojn? se veprimi ?sht? gj?ja m? e r?nd?sishme.

 

reference |