Psikike-shpirt?rore vizion vler?simi i Saitama Prefektur?s

Saitama Prefektura vizion psikike dhe shpirt?rore vler?simi do t? prezantoj? sh?rbimin e mundshme. vler?sues dhe sh?rbimet e paraqitura k?tu

 

 

?sht? nj? p?rmbledhje e informacionit objektiv n? net, kjo nuk do t? ket? vler?simin, t? tilla si pozitive dhe negative. N? furr? punuar me dor?

 

 

◆ "dukshme"

 

https://blush-mieru325.ssl-lolipop.jp/index.html
https://ameblo.jp/iroha325/

 

Kawagoe City, Saitama Prefektura Shintomicho Kjo ?sht? nj? furr? buke. Si dyqanet marr? n? litchi vler?simit n? nj? furr? buke, nj? e p?rkohshme t? b?het nj? tem? e nxeht?, ajo ?sht? b?r? n? shum? artikuj n? shum? nga mediat e lajmeve dhe si. ?mimi

 

?sht? nj? nivel q? nuk ndryshon shum? n? krahasim edhe 30 minuta 4500 jen shkak se ajo ?sht? 150 \ p?r minut?, me sallonet e p?rgjithshme fall, etj .. Ora Appraisal gjithashtu merr rreth 30 minuta n? t? shkurt?r.

 

?sht? shum? koh? m? par? ishte 100 \ p?r minut?, por tr?ndafili, ?sht? pjes? e sh?nuar-ups jan? nj? donacion t? Shoqat?s Guide Japoni Dog, dispozicion t? policis? kafsh?ve zero-t?rmet ndihm?s p?r rind?rtim dhe si.

 

P?rve? vler?simin vizion shpirt?ror, edhe shet t? tilla si energjis? Stone byzylyk, mund t? k?shilla t? zgjidhni at? q? ishte n? gjendjen e shpirtit t? klientit.

 

Faqja Sht?pi ka nj? "Ne pranojm? nj? rezerv? p?r ?do tre muaj t? tanishme," por, kjo ?sht? ose nuk ?sht? nj? gabim i "tre muaj m? par?", hit ?sht? i panjohur. Ju lutemi t? jet? n? qoft? se ju jeni t? interesuar hetim p?rpiqet n? tuaj.

 

◆ Shibuya Reika Z.

 

https://freeofficeglitter.wordpress.com/
http: //freeofficeglitter.blog.fc2. com /

 

n? njer?zit me studiuar karrier?n si 5 vjet Miko n? Aomori, tani jemi ekzorciz?m dhe ekspert shpirt?rore vizion n? Tokio, Saitama, Chiba, Ibaraki, Gunma. Shpirti aft?si t? kufizuara konsultimi jan? pranuar gjithashtu. Konsultimi mbi makinat e p?rdorura n? koh?n e blerjes dhe pronat psikologjike defekt (pronat Iwakutsuki) duket se ?sht? shum?.

 

sasi ?sht? 5000 \ nj? her?. N?se m? shum? se 2 or? ?sht? ai i duhet t? llogaritet nga 1000 jen, por ai ?sht? i panjohur ajo ?sht? shtuar 1000 jen p?r ?do num?r t? minuta. Kjo tha

 

, k?shtu q? ju mund t? lexoni dhe k?shtu me radh? 5000 jen deri n? dy or? sa m? shum? p?r t? lexuar p?rshkrimin e faqes, kjo do t? thot? grup mjaft i nd?rgjegjsh?m n?se at?.

 

◆ ZYRA HANABUSA

 

https://www.hanabusa8.com/index.html

 

Hiroshi Koizumi, t? cil?t kan? qen? m? shum? se nj? p?rvoj? shpirt?rore nga f?mij?ria Hiki-gun, Saitama Prefektur?s sh?rimin shpirt?ror n? Ogawa, ne jemi k?shillim shpirt?ror .

 

Tarifa e k?shillimit shpirt?rore ?sht? 1 or? 10000 yen, ?sht? ajo e nj? 2 Tsude rreth 30 minuta pyetje si nj? udh?zues.

 

//www.hanabusa8.com/index.html

 

Hiroshi Koizumi, t? cil?t kan? qen? m? shum? se nj? p?rvoj? shpirt?rore nga f?mij?ria Hiki-gun, Saitama Prefektur?s sh?rimin shpirt?ror n? Ogawa, ajo ?sht? k?shillimi shpirt?ror.

 

Tarifa e k?shillimit shpirt?rore ?sht? 1 or? 10000 yen, ?sht? ajo e nj? 2 Tsude rreth 30 minuta pyetje si nj? udh?zues.

 

//www.hanabusa8.com/index.html

 

Hiroshi Koizumi, t? cil?t kan? qen? m? shum? se nj? p?rvoj? shpirt?rore nga f?mij?ria Hiki-gun, Saitama Prefektur?s sh?rimin shpirt?ror n? Ogawa, ajo ?sht? k?shillimi shpirt?ror.

 

Tarifa e k?shillimit shpirt?rore ?sht? 1 or? 10000 yen, ?sht? ajo e nj? 2 Tsude rreth 30 minuta pyetje si nj? udh?zues.