Psikike-shpirt?rore vizion vler?simi i Osaka Prefektur?s

P?r t? marr t? aft? p?r t? tellers pasuri dhe psikike vler?simit vizion shpirt?ror do t? prezantoj? n? Osaka. vler?sues dhe sh?rbimet e paraqitura k?tu

 

 

?sht? nj? p?rmbledhje e informacionit objektiv n? net, kjo nuk do t? ket? vler?simin, t? tilla si pozitive dhe negative.

 

 

◆ NamiRamon Z. (Brahmin) Mr.

 

http://www.baramon-osaka.com/

 

Shin-Osaka i halla fat ?ankonabe dhe NamiRamon (Brahmin) ?sht? marr? deri shum? n? TV dhe revista, veten n? Osaka, si? ka botuar nj? lib?r un? do t? them se relativisht ka-profile psikike-shpirt?rore vizion appraiser.

 

u themelua n? vitin 1967, k?shtu q? ne kemi nisur nj? organizata vler?simit n? vitin e ardhsh?m 1968, duket se kan? nj? histori mjaft t? gjat? dhe histori.

 

kryesor ?sht? vizioni shpirt?ror, por t? tjera, ne p?rdorim nj? shum?llojshm?ri t? hedh fall me ndihm?n e kristallit magjik t? tilla si kat?r shtylla prej fatit, Murasakizenmai Doo numri-shpat view metod?, numri i shkenc?s, Kabala Ligji numerologji dhe Qi Men Dun Jia. P?r secilin prej p?rmbajtjes t? ve?ant?, ju lutem shikoni faqen zyrtare t? z NamiRamon. Tarifat

 

vler?simit jan? pak t? larta n? 1 or? 15000 jen hera e par?, por ju mund t? thoni sasin? e parave q? mund t? jet? bind?s n?se ju jeni me nj? mundi t? televizionit dhe medias. Vendi

 

?sht? nj? 3-minuta n? k?mb? nga JR Shin-Osaka Station Lindje n? Higashinakashima Osaka Higashi-Yodogawa-ku.

 

◆ fall i rezidenc? Luna

 

http: //www.luna-fortune. net /

 

Namba, Umeda, n? sallon fall ngritur nj? dyqan n? Shinsaibashi, kjo ?sht? nj? sallon relativisht shkall? t? gjer? e vler?suesve t? 50 njer?zve m? pak se n? p?rputhje me t? gjitha dyqanet jan? t? regjistruar.

 

50 njer?z e v?n? at? Parashikim i s? ardhmes ?sht? nj? shum?llojshm?ri, frym?zim vler?sim Ray vizioni leximi ?sht? psikike mundur duket t? jen? t? regjistruar rreth 10 persona (2017 n?ntor).

 

Spiritual Healing perspektiva Chakra Aura, korrigjim Exorcism-val?, t? th?rras? Crystal Kryesor Akashic Drejtues psikike tarot etj, ajo mb?shtet taktikat q? k?rkojn? nj? shum?llojshm?ri t? psikike.

 

?mimi do t? thuhet se 3500 yen n? 30 minuta dhe settings nd?rgjegjsh?m. T? gjith? qasja tre dyqan ?sht? nga stacioni m? i af?rt dhe brenda ecin distanca.

 

Namba Store | Dyqan Subway Midosuji Line Station Namba
Shinsaibashi | dyqan Osaka Municipal Subway Station Shinsaibashi
Umeda | JR Osaka Station

 

◆ Okuno qendra k?shillimi psikike

 

http: //www.o-reinou. com /

 

?sht? nj? sh?rbim, i cili operon n? Hirakata, Osaka. Stacioni m? i af?rt Hirakata Station. Q? nga negocimi psikike mbjell miliard? n? vitin 2013, si? ishte e hapur, kjo duket t? jet? nj? zyr? relativisht i ri. Sepse kam shkruar q? tregon z?rin

 

vdekur njer?zore (z? qiellor), ajo mund t? jet? q? nj? konsultim i till? psikik ?sht? shpesh m? e mir?. Normat e vler?simit psikike do t? hyj? n? nj? kategori t? vog?l t? shtrenjt? dhe 10,000 jen n? or?.

 

shtes? psikike t? vler?simit, ne jemi gjithashtu leksione dhe seminare. com /

 

?sht? nj? sh?rbim, i cili operon n? Hirakata, Osaka. Stacioni m? i af?rt Hirakata Station. Q? nga negocimi psikike mbjell miliard? n? vitin 2013, si? ishte e hapur, kjo duket t? jet? nj? zyr? relativisht i ri. Sepse kam shkruar q? tregon z?rin

 

vdekur njer?zore (z? qiellor), ajo mund t? jet? q? nj? konsultim i till? psikik ?sht? shpesh m? e mir?. Normat e vler?simit psikike do t? hyj? n? nj? kategori t? vog?l t? shtrenjt? dhe 10,000 jen n? or?.

 

shtes? psikike t? vler?simit, ne jemi gjithashtu leksione dhe seminare. com /

 

?sht? nj? sh?rbim, i cili operon n? Hirakata, Osaka. Stacioni m? i af?rt Hirakata Station. Q? nga negocimi psikike mbjell miliard? n? vitin 2013, si? ishte e hapur, kjo duket t? jet? nj? zyr? relativisht i ri. Sepse kam shkruar q? tregon z?rin

 

vdekur njer?zore (z? qiellor), ajo mund t? jet? q? nj? konsultim i till? psikik ?sht? shpesh m? e mir?. Normat e vler?simit psikike do t? hyj? n? nj? kategori t? vog?l t? shtrenjt? dhe 10,000 jen n? or?.

 

shtes? psikike t? vler?simit, ne jemi gjithashtu leksione dhe seminare. com /

 

?sht? nj? sh?rbim, i cili operon n? Hirakata, Osaka. Stacioni m? i af?rt Hirakata Station. Q? nga negocimi psikike mbjell miliard? n? vitin 2013, si? ishte e hapur, kjo duket t? jet? nj? zyr? relativisht i ri. Sepse kam shkruar q? tregon z?rin

 

vdekur njer?zore (z? qiellor), ajo mund t? jet? q? nj? konsultim i till? psikik ?sht? shpesh m? e mir?. Normat e vler?simit psikike do t? hyj? n? nj? kategori t? vog?l t? shtrenjt? dhe 10,000 jen n? or?.

 

shtes? psikike t? vler?simit, ne jemi gjithashtu leksione dhe seminare. com /

 

?sht? nj? sh?rbim, i cili operon n? Hirakata, Osaka. Stacioni m? i af?rt Hirakata Station. Q? nga negocimi psikike mbjell miliard? n? vitin 2013, si? ishte e hapur, kjo duket t? jet? nj? zyr? relativisht i ri. Sepse kam shkruar q? tregon z?rin

 

vdekur njer?zore (z? qiellor), ajo mund t? jet? q? nj? konsultim i till? psikik ?sht? shpesh m? e mir?. Normat e vler?simit psikike do t? hyj? n? nj? kategori t? vog?l t? shtrenjt? dhe 10,000 jen n? or?.

 

shtes? psikike t? vler?simit, ne jemi gjithashtu leksione dhe seminare. com /

 

?sht? nj? sh?rbim, i cili operon n? Hirakata, Osaka. Stacioni m? i af?rt Hirakata Station. Q? nga negocimi psikike mbjell miliard? n? vitin 2013, si? ishte e hapur, kjo duket t? jet? nj? zyr? relativisht i ri. Sepse kam shkruar q? tregon z?rin

 

vdekur njer?zore (z? qiellor), ajo mund t? jet? q? nj? konsultim i till? psikik ?sht? shpesh m? e mir?. Normat e vler?simit psikike do t? hyj? n? nj? kategori t? vog?l t? shtrenjt? dhe 10,000 jen n? or?.

 

shtes? psikike t? vler?simit, ne jemi gjithashtu leksione dhe seminare. com /

 

?sht? nj? sh?rbim, i cili operon n? Hirakata, Osaka. Stacioni m? i af?rt Hirakata Station. Q? nga negocimi psikike mbjell miliard? n? vitin 2013, si? ishte e hapur, kjo duket t? jet? nj? zyr? relativisht i ri. Sepse kam shkruar q? tregon z?rin

 

vdekur njer?zore (z? qiellor), ajo mund t? jet? q? nj? konsultim i till? psikik ?sht? shpesh m? e mir?. Normat e vler?simit psikike do t? hyj? n? nj? kategori t? vog?l t? shtrenjt? dhe 10,000 jen n? or?.

 

shtes? psikike t? vler?simit, ne jemi gjithashtu leksione dhe seminare.