Psikike-shpirt?rore vizion vler?simin e Tokios

Q? sallon Atje, etj q? mund t? jet? dhe vizioni vler?simi shpirt?rore shum? e psikologji n? Tokio, do t? prezantoj me nj? p?rmir?sim. vler?sues dhe sh?rbimet e paraqitura k?tu

 

 

?sht? nj? p?rmbledhje e informacionit objektiv n? net, kjo nuk do t? ket? vler?simin, t? tilla si pozitive dhe negative.

 

 

◆ Ginza El Amor

 

http://el-amor.jp/

 

fall dhe sallon shpirt?rore n? Ginza, Tokio. Jo vet?m n? vler?simin vizion shpirt?ror, ?sht? sallon p?rballet appraiser p?r t? manipuluar nj? shum?llojshm?ri t? hedh fall me ndihm?n e kristallit magjik. Rreth 15 persona n? lidhje me appraiser, duke p?rfshir? edhe vler?simin e vizionit shpirt?ror ?sht? psikike mundur ka regjistruar.

 

kaluara, ose jan? publikuar n? revist?n "Anan", t? tilla si vler?simit Atsushi Tamura talent, ne sh?rbim me njohjen emri ka qen? gjithashtu i paraqitur n? media.

 

mund t? marr? nj? vler?sim t? qet? n? nj? dhom? krejt?sisht private, ?sht? shum? popullor me grat? dyqan n? mod?, k?naq?sin? e konsumatorit ?sht? ai i m? shum? se 95%.

 

Q? tarif?s vler?simit ?sht? nj? 30-minuta 5000 yen, ajo do t? thon? se ajo ?sht? mjaft nivelet fitimprur?s dh?n? vendndodhjen n? Ginza.

 

p?r shkak t? vend t? mir? e Ginza, qasja ?sht? e mir?, ju mund t? ecin nga pes? stacionet e m?poshtme.

 

? Tokyo Metro Station Ginza
? Tokyo Metro Hibiya Line / Toei Asakusa Line Higashi Ginza Station
? JR Sinbashi Station
? JR Yurakucho Station
? Toei Oedo Line Tsukiji stacioni tregu

 

◆ Akira Shoan (qesharake Shoan)

 

http: // myoshoan. info /

 

Akira Shoan ?sht? sallon fall ngritur nj? dyqan n? katin e par? Shinjuku Hilton Tokyo n?ntok?sore. P?r shkak se ajo ?sht? nj? dhom? private n? bodrum, ju mund t? marr? nj? vler?sim ngadal? n? nj? hap?sir? ??t? qet?, ku un? nuk mendoj se n? qend?r t? qytetit. N? koh?n ton? e shkrimit, vler?suesit q? mund t? jet? shpirt?rore vizion t? vler?simit 4 persona, vler?suesit q? mund t? p?rdoren p?r psikike ?sht? nj? person. Q?

 

sallon luksoze, ball? p?r ball? vler?sim pak t? rritur dhe 3000 Yen 15 minuta. Vler?simi Samantha ?sht? mjaft i shtrenjt? dhe 30.000 \ n? or?. P?r shkak se ajo ?sht? q? nga t? famsh?m dhe politikan?t dhe njer?zit shpesh shkoni inkonjito, n?se ?sht? e mundur p?r t? p?rmbushur vler?sues dhe fallxhor se ekziston aft?sia proporcional p?r t?, ajo nuk do t? jet? kurr? shum? i lart?. Un? nuk e di dhe nuk p?rpiqet p?r t? shkuar n?se p?rmbushur nj? appraiser mir?.

 

? JR, hekurudhore private, metro "Shinjuku Station"
? metros? "Nishi"
? Oedo Line "Metropolitan Station Qeveria"

 

?sht? brenda ecin distanca nga stacioni.

 

◆ ?sht? Kazumi z

 

Kazumi Yamazaki Yamazaki, por ?sht? nj? psikike q? ?sht? shpirt?rore shitur vizioni muze n? zyr?n n? Kurashiki, Okayama Prefektura, ka edhe udh?timin Tokio biznesit.

 

Znj Kazumi Yamazaki n? koh?n e f?mij?ve Hokkaido l?n? pas incidentit, por q? u b? nj? tem? e kishte parashikuar vendndodhjen e f?mij?ve nga pik?pamja Shpirtit. Ai gjithashtu do t? mbetet, t? tilla si n? koh?n e cic?rim?, ju lutem provoni p?r t? gjetur ata q? jan? t? interesuar q? ajo ka qen? i paraqitur n? shum? faqet e lajmeve.

 

P?rve? Hokkaido l?n? pas incidentit, p?r incidentin n? vijim, kemi shkruar se E par? n? pik?pamje shpirt?rore n? bloget dhe Twitter.

 

? Okayama Prefektura Kurashiki nga rr?mbimi ndodhi
? Meguro vrasja Japanese grua u zhvillua n? k?t? ??shtje pa lidhje
? Kanada n? Vankuver q? ka ndodhur n? Himonya park
? Aomori vajz? e shkoll?s s? mesme incident mungon
? Chiba vajzat vrasja incident kufoma braktisja

 

2017 e n?ntorit, udh?tim Tokyo biznesit prenotim Dhe e varros?n deri n? maj 2018, ajo ?sht? b?r? nj? shtet i rreth gjysm? pritjeje vit.

 

vend ?sht? brenda ecin distanca nga stacioni m?poshtme n? Akasaka banimit.

 

? Oedo Line Station Roppongi
? Hibiya Line Station Roppongi
? Chiyoda Line Station Akasaka
? Chiyoda Line Station Nogizaka