Beda antara visi spiritual na channeling

Sugan aya nu apal beda antara visi spiritual na channeling?

 

Boh condong salah harti sabab hiji y?n pisan sarupa. Hayu urang recap sakeudeung di dieu.

 

mangrupakeun visi spiritual

 

Naon visi spiritual. Sababaraha kali dina situs ieu og? ngajelaskeun, tapi visi paranormal jeung spiritual ngagambarkeun gambar dina pikiran sorangan, nya?ta t?hnologi nu nempo dunya nu teu bisa ditempo. Hasilna, narima pesen ti roh wali, anjeun tiasa ngabejaan Patarosan ?ta.

 

The arwah wali, maran?hanana anu keur sarerea, nyaeta ayana anu bakal ngajaga kahirupan urang na. ?ta ayana anu bakal ngaluarkeun warning mun anjeun nyobian Susumo arah salah, tapi euweuh inspirasi jeung paranormal urang jalma biasa moal bisa nampa talatah. The kuring ngabejaan Anjeun nampa eta di tempat anu tempoan spiritual, mangrupakeun paranormal. visi spiritual

 

, gumantung kana panjang gelombang jeung kasaluyuan ti rundingan ba? paranormal, aya henteu rata (b?da individu) dina video pikeun dipintonkeun, geus eta aya teu muncul dina jelas. kasaluyuan

 

t?h alus, tapi geus aya ti bisa janten paranormal pangabisa, jadi Anjeun disebutkeun bisa datangna pareum, keur kasus darurat, dina rasa, kayaning dokter kulawarga, jin kasaluyuan alus Ieu oge bakal alus tetep pikeun manggihan kamampuh jalma. panon

 

sahiji jalma anu mucunghul di hareup t?h, "Naha teu ka jiwa kembar", "Naha anjeun hartosna, jalma ieu t?h mate jiwa abdi?" ti waktos Teu sangka kawas, kapaksa boga kasaluyuan alus kalawan paranormal dina baris sono kasempetan nu.

 

na channeling

 

Di sisi s?j?n, channeling nu kituna ka cocog fr?ku?nsi radio, nyokot kontak ka dunya y?n teu kaciri cocog panjang gelombang ba? urang jeung tanaga, gelombang, ?ta t?h teknologi komunikasi.

 

payun nyandak kontak, contona, nya ?ta Timer Tinggi (diri tinggi-dimensi).

 

ieu Diomongkeun tina luhur-dimensi diri, tapi bakal ngagambarkeun susah, Jigana gampang ngartos lamun kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun pondok dianggap waktos nada na nice.

 

sababaraha alesan Kuring henteu weruh karya jeung cinta oge nu proceeds formulir luhureun man?hna hayang kaayaan, sorangan lamun anjeun ngasupkeun naon nu siklus ?l?h, kayaning buka og? malah lakukeun, ?ta nu leuwih luhur diri.

 

Tinggi Self keur questioned nyaeta dina subconscious sahiji jalma, anjeun manggihan y?n jenis surat atawa plang tina waktos Anjeun sorangan nyaeta nada alus ku ngakses dinya.

 

Di sagigireun, anjeun atanapi disebut og? channeling aks?s ka catetan Akashic.

 

Akashic catetan na t?h, informasi jeung ?mosi sakabeh rupa saprak awal organisme semesta, m?mori jeung geus mangrupa tempat anu geus dir?kam (teu lokasi fisik keur real), kayaning perpustakaan dina awan Intern?t tempo anjeunna dianggap bakal jadi leuwih gampang gambar.

 

di dinya jadi aks?s ka, hirup geus kaliwat jeung jiwa manusa janten hariwang ngeunaan, misi, Anjeun bakal tiasa ngakses rupa hiji informasi, kayaning nasib.

 

urang ngawartoskeun pikeun ngundeur informasi dipikabutuh pikeun anjeun ti catetan Akashic ku channeling channelers will na psychics.

 

Ieu kudu dicatet y?n, saprak klasifikasi Mikrobiologi pisan samar, sanajan teu merta meunangkeun channeler, pembimbing spiritual na psychics, Anjeun bisa jadi channeling jalma anu keur meunangkeun hiji pakaya-Tunai Mandiri. _
ieu Diomongkeun tina luhur-dimensi diri, tapi bakal ngagambarkeun susah, Jigana gampang ngartos lamun kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun pondok dianggap waktos nada na nice.

 

sababaraha alesan Kuring henteu weruh karya jeung cinta oge nu proceeds formulir luhureun man?hna hayang kaayaan, sorangan lamun anjeun ngasupkeun naon nu siklus ?l?h, kayaning buka og? malah lakukeun, ?ta nu leuwih luhur diri.

 

Tinggi Self keur questioned nyaeta dina subconscious sahiji jalma, anjeun manggihan y?n jenis surat atawa plang tina waktos Anjeun sorangan nyaeta nada alus ku ngakses dinya.

 

Di sagigireun, anjeun atanapi disebut og? channeling aks?s ka catetan Akashic.

 

Akashic catetan na t?h, informasi jeung ?mosi sakabeh rupa saprak awal organisme semesta, m?mori jeung geus mangrupa tempat anu geus dir?kam (teu lokasi fisik keur real), kayaning perpustakaan dina awan Intern?t tempo anjeunna dianggap bakal jadi leuwih gampang gambar.

 

di dinya jadi aks?s ka, hirup geus kaliwat jeung jiwa manusa janten hariwang ngeunaan, misi, Anjeun bakal tiasa ngakses rupa hiji informasi, kayaning nasib.

 

urang ngawartoskeun pikeun ngundeur informasi dipikabutuh pikeun anjeun ti catetan Akashic ku channeling channelers will na psychics.

 

Ieu kudu dicatet y?n, saprak klasifikasi Mikrobiologi pisan samar, sanajan teu merta meunangkeun channeler, pembimbing spiritual na psychics, Anjeun bisa jadi channeling jalma anu keur meunangkeun hiji pakaya-Tunai Mandiri. _
ieu Diomongkeun tina luhur-dimensi diri, tapi bakal ngagambarkeun susah, Jigana gampang ngartos lamun kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun pondok dianggap waktos nada na nice.

 

sababaraha alesan Kuring henteu weruh karya jeung cinta oge nu proceeds formulir luhureun man?hna hayang kaayaan, sorangan lamun anjeun ngasupkeun naon nu siklus ?l?h, kayaning buka og? malah lakukeun, ?ta nu leuwih luhur diri.

 

Tinggi Self keur questioned nyaeta dina subconscious sahiji jalma, anjeun manggihan y?n jenis surat atawa plang tina waktos Anjeun sorangan nyaeta nada alus ku ngakses dinya.

 

Di sagigireun, anjeun atanapi disebut og? channeling aks?s ka catetan Akashic.

 

Akashic catetan na t?h, informasi jeung ?mosi sakabeh rupa saprak awal organisme semesta, m?mori jeung geus mangrupa tempat anu geus dir?kam (teu lokasi fisik keur real), kayaning perpustakaan dina awan Intern?t tempo anjeunna dianggap bakal jadi leuwih gampang gambar.

 

di dinya jadi aks?s ka, hirup geus kaliwat jeung jiwa manusa janten hariwang ngeunaan, misi, Anjeun bakal tiasa ngakses rupa hiji informasi, kayaning nasib.

 

urang ngawartoskeun pikeun ngundeur informasi dipikabutuh pikeun anjeun ti catetan Akashic ku channeling channelers will na psychics.

 

Ieu kudu dicatet y?n, saprak klasifikasi Mikrobiologi pisan samar, sanajan teu merta meunangkeun channeler, pembimbing spiritual na psychics, Anjeun bisa jadi channeling jalma anu keur meunangkeun hiji pakaya-Tunai Mandiri. 0D_ Tinggi Self keur questioned nyaeta dina subconscious sahiji jalma, anjeun manggihan y?n jenis surat atawa plang tina waktos Anjeun sorangan nyaeta nada alus ku ngakses dinya.

 

Di sagigireun, anjeun atanapi disebut og? channeling aks?s ka catetan Akashic.

 

Akashic catetan na t?h, informasi jeung ?mosi sakabeh rupa saprak awal organisme semesta, m?mori jeung geus mangrupa tempat anu geus dir?kam (teu lokasi fisik keur real), kayaning perpustakaan dina awan Intern?t tempo anjeunna dianggap bakal jadi leuwih gampang gambar.

 

di dinya jadi aks?s ka, hirup geus kaliwat jeung jiwa manusa janten hariwang ngeunaan, misi, Anjeun bakal tiasa ngakses rupa hiji informasi, kayaning nasib.

 

urang ngawartoskeun pikeun ngundeur informasi dipikabutuh pikeun anjeun ti catetan Akashic ku channeling channelers will na psychics.

 

Ieu kudu dicatet y?n, saprak klasifikasi Mikrobiologi pisan samar, sanajan teu merta meunangkeun channeler, pembimbing spiritual na psychics, Anjeun bisa jadi channeling jalma anu keur meunangkeun hiji pakaya-Tunai Mandiri. 0D_ Tinggi Self keur questioned nyaeta dina subconscious sahiji jalma, anjeun manggihan y?n jenis surat atawa plang tina waktos Anjeun sorangan nyaeta nada alus ku ngakses dinya.

 

Di sagigireun, anjeun atanapi disebut og? channeling aks?s ka catetan Akashic.

 

Akashic catetan na t?h, informasi jeung ?mosi sakabeh rupa saprak awal organisme semesta, m?mori jeung geus mangrupa tempat anu geus dir?kam (teu lokasi fisik keur real), kayaning perpustakaan dina awan Intern?t tempo anjeunna dianggap bakal jadi leuwih gampang gambar.

 

di dinya jadi aks?s ka, hirup geus kaliwat jeung jiwa manusa janten hariwang ngeunaan, misi, Anjeun bakal tiasa ngakses rupa hiji informasi, kayaning nasib.

 

urang ngawartoskeun pikeun ngundeur informasi dipikabutuh pikeun anjeun ti catetan Akashic ku channeling channelers will na psychics.

 

Ieu kudu dicatet y?n, saprak klasifikasi Mikrobiologi pisan samar, sanajan teu merta meunangkeun channeler, pembimbing spiritual na psychics, Anjeun bisa jadi channeling jalma anu keur meunangkeun hiji pakaya-Tunai Mandiri. 00D_
urang ngawartoskeun pikeun ngundeur informasi dipikabutuh pikeun anjeun ti catetan Akashic ku channeling channelers will na psychics.

 

Ieu kudu dicatet y?n, saprak klasifikasi Mikrobiologi pisan samar, sanajan teu merta meunangkeun channeler, pembimbing spiritual na psychics, Anjeun bisa jadi channeling jalma anu keur meunangkeun hiji pakaya-Tunai Mandiri. 00D_
urang ngawartoskeun pikeun ngundeur informasi dipikabutuh pikeun anjeun ti catetan Akashic ku channeling channelers will na psychics.

 

Ieu kudu dicatet y?n, saprak klasifikasi Mikrobiologi pisan samar, sanajan teu merta meunangkeun channeler, pembimbing spiritual na psychics, Anjeun bisa jadi channeling jalma anu keur meunangkeun hiji pakaya-Tunai Mandiri.