Paranormal-spiritual visi pangajen Tokyo

Kusabab aya salon, jeung sajabana nu bisa jadi jeung spiritual visi pangajen loba psychics di Tokyo, baris ngawanohkeun ka sababaraha Alas.

 

 

appraisers sarta jasa dibere didieu nyaeta kasimpulan tina informasi obyektif dina bersih, teu merta boga evaluasi, kayaning positif jeung negatif.

 

 

◆ Ginza El nyoreang

 

http://el-amor.jp/

 

pakaya-n?t?lakeun jeung salon spiritual di Ginza, Tokyo. Henteu ngan di pangajen visi spiritual, nya ?ta salon nyanghareup appraiser ka ngamanipulasi rupa-rupa scry. Ngeunaan 15 jalma ngeunaan appraiser, kaasup pangajen visi spiritual anu mungkin paranormal geus enrolled.

 

kaliwat, atawa anu dimuat dina Majalah "anan", kayaning pangajen Atsushi Tamura bakat, urang jasa kalawan pangakuan ngaran og? geus diulas dina m?dia.

 

tiasa nampi hiji pangajen nyantai di kamar tos rengse swasta, pohara popul?r kalayan aw?w? balanja di fashionable, kapuasan customer is y?n tina langkung ti 95%.

 

Saprak fee pangajen nya?ta 30-menit 5000 yen, ?ta bakal nyebutkeun y?n ?ta t?h sahingga tingkat nguntungkeun dibikeun lokasi di Ginza.

 

sabab sahiji lokasi hade Ginza, aks?s t?h alus, anjeun bisa leumpang ti lima stasion di handap.

 

? Tokyo Metro Ginza Station
? Tokyo Metro Hibiya Jalur / Toei Asakusa Line higashi Ginza Station
? JR Shinbashi Station
? JR Yurakucho Station
? stasiun pasar Toei Oedo Line Tsukiji

 

◆ Akira Shoan (lucu Shoan)

 

http: // myoshoan. info /

 

Akira Shoan teh salon pakaya-n?t?lakeun nyet?l warung a di lantai heula Shinjuku Hilton Tokyo bawah tanah. Kusabab ?ta kamar swasta di basement, anjeun tiasa nampi hiji lalaunan pangajen dina spasi sepi dimana Ku teu sangka puseur dayeuh. Dina jangka waktu urang nulis, appraisers nu bisa jadi spiritual visi pangajen 4 urang, appraisers anu bisa dipak? pikeun paranormal teh hiji jalma. Kusabab salon m?wah

 

, raray-to-rupi pangajen anu saeutik Anjeun ningkatkeun jeung 3000 yen 15 menit. pangajen Samantha urang t?h rada mahal tur 30000 yen per jam. Sabab ?ta tina selebriti jeung politikus jeung urang sering buka rusiah, upami kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun minuhan appraisers jeung pakaya-Tunai Mandiri anu aya kabisa commensurate ka dinya, ?ta moal jadi pernah teuing tinggi. Kuring henteu weruh sarta ulah coba mun balik naha minuhan hiji appraiser alus.

 

? JR, kareta swasta, subway "Shinjuku Station"
? subway "Nishi"
? Oedo Line "Metropolitan Station Pamar?ntahan"

 

nyaeta dina jarak leumpang ti stasion.

 

◆ nyaeta Kazumi Mr.

 

Kazumi Yamazaki Yamazaki tapi mangrupakeun paranormal saha nu spiritual jual musium visi di kantor di Kurashiki, Pr?f?ktur Okayama, boga og? lalampahan bisnis Tokyo.

 

Ibu Kazumi Yamazaki dina waktu barudak Hokkaido ditinggalkeun balik kajadian, tapi anu janten topik na geus diprediksi di whereabouts sahiji barudak ku pintonan Roh. Ieu og? bakal tetep, kayaning dina waktu tweet teh, mangga cobian pikeun manggihan jalma anu museurkeun saprak ?ta geus diulas dina loba situs warta.

 

Salian Hokkaido ditinggalkeun balik kajadian ?ta, keur kajadian di handap ieu, urang wrote y?n E ditempo dina pintonan spiritual on blog na Twitter.

 

? Pr?f?ktur Okayama Kurashiki ku nyulik kajadian
? Meguro rajapati aw?w? Jepang lumangsung di selingkuhan disjointed
? Kanada di Vancouver anu lumangsung di Himonya taman
? Aomori gadis SMA kajadian leungit
? Chiba rajapati katresna kajadian mayit abandonment

 

2017 Nop?mber, lalampahan bisnis Tokyo booking Sareng dimakamkeun dugi M?i 2018, ?ta geus jadi kaayaan ngeunaan satengah antosan sataun.

 

lokasi t?h aya dina jarak leumpang ti stasiun handap di Akasaka padumukan.

 

? Oedo Line Roppongi Station
? Hibiya Line Roppongi Station
? Chiyoda Line Akasaka Station
? Chiyoda Station Nogizaka Line